Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Voortgang sportcomplex Jonge Kracht en nieuwbouw Slingerbos in Huissen

De wereld lijkt sinds begin van 2020 een beetje stil te staan. De strenge maatregelen vanuit de overheid betreffende COVID-19 hebben ons allemaal geraakt en het einde lijkt nog niet in zicht. Wij hebben u gelukkig ook positief nieuws te melden.

In opdracht van Gemeente Lingewaard realiseert Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. voor v.v. Jonge Kracht het nieuwe sportcomplex aan de Polseweg in Huissen.

Door gunning van de opdracht van het sportcomplex aan Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. kan het aangrenzende nieuwbouwproject Slingerbos (met 60 grondgebonden woningen) na de vergunningenprocedure spoedig gerealiseerd worden.

De bouw van het nieuwe sportcomplex is reeds gestart en de feestelijke oplevering staat gepland medio 2021.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Een nieuw en duurzaam sportcomplex

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. is reeds gestart met het realiseren van het nieuwe sportcomplex locatie Polseweg in Huissen.

Benieuwd naar de voortgang? Bekijk de foto's op de website.

Lees verder

V.V. Jonge Kracht

Voetbalvereniging Jonge Kracht bestaat dit jaar 75 jaar! Sinds de oprichting in 1945 is de club met ruim 800 leden flink uit haar jasje gegroeid op het terrein aan de Bloemstraat.

De voetbalvereniging heeft 4 gloednieuwe speel- en trainingsvelden, waarvan er 2 zijn voorzien van kunstgras. Hierdoor kunnen de leden zo goed als het hele jaar door trainen en wedstrijden spelen.

 
Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Start online verkoop-event Slingerbos Huissen

Goed nieuws voor nieuwbouw Slingerbos! Na behoorlijk wat vertraging zal het online verkoop-event vanaf medio 2021 definitief starten.

Een sneak-preview van het woningaanbod, de info over de verschillende woningen en details over het verkoopproces staan begin 2021 al online.

Lees verder

Huur appartementen Malenborch

Er is veel belangstelling voor de 15 (sociale) huurappartementen in het centrum van Huissen. De aanmeldingen stromen binnen. Momenteel verzamelen we alle gegevens en alle geïnteresseerden krijgen direct een persoonlijke bevestiging van de aanmelding.

Na het principe besluit van de Gemeente Lingewaard zijn we direct gestart met het ontwikkelen van deze locatie. De vergunningenprocedure is reeds in gang gezet. Start bouw zal direct na de vergunningenprocedure aanvangen en oplevering is circa 2022.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Aanmelden kan nog steeds via de website.

Volg ons op Facebook

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. is te volgen via een zakelijke Facebook pagina.

Wij nodigen u uit deze pagina te 'liken' en 'volgen', indien u als eerste op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes en minder formele berichtgeving.

Lees verder
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Uitbreiding diensten met Makelaardij en Taxaties

Wederom een mooie aanvulling voor Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. en voor partner Anky van Wijk RM RT een gróte stap voorwaarts.

Zij mag na het succesvol behalen van het laatste onderdeel de titel Register-Makelaar én Register-Taxateur voeren en daarmee NWWI gevalideerde taxatierapporten uitschrijven. Vanaf 04-01-2021 zal Anky in de Gooi- en Vechtstreek beschikbaar zijn voor taxatie-opdrachten.

Uitlsuitend voor kopers binnen onze nieuwbouwprojecten bieden wij full service óf deeldiensten aan bij verkoop van de huidige woning. Verkoop en aankoop onder één dak, wel zo handig! Meer informatie over deze dienstverlening kunt u vinden op de website.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Fijne Feestdagen!

Namens Stelis Vastgoedontwikkeling wensen wij iedereen fijne Feestdagen en een gelukkig 2021.

Wij bedanken onze bouwpartners voor het in ons gestelde vertrouwen en gaan er samen een productief 2021 van maken.

Blijf positief en blijf bovenal gezond!

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
 
Linkedin Facebook
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling