Een partner met kennis van de vastgoedmarkt.

Een partner met kennis van de vastgoedmarkt.

Projecten

Bekijk hier een selectie uit de projecten welke wij op dit moment in ontwikkeling hebben.
 

Projectinformatie

Wilt u informatie over een project en zich inschrijven voor onze mailing?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸

Over Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.

Een bouwende projectontwikkelaar met als missie huisvesting.

Over Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.

Een bouwende projectontwikkelaar met als missie huisvesting.

Als multidisciplinair familiebedrijf hebben wij uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en inzicht in complexe ontwikkelvraagstukken. We richten ons hierbij op nieuwe grondposities, uit- en inbreidingslocaties, nieuwbouwlocaties en gebiedsontwikkeling. 
 
Onze kracht is onze nauwe samenwerking met een groot aantal vaste partners, zoals architecten, ingenieurs en constructeurs, aannemers, overheidsinstanties en eindgebruikers.
 
Succesvolle projectontwikkeling vereist een combinatie van creativiteit, zakelijk vernuft, juridisch en fiscaal inzicht, bouwtechnische kennis, effectief projectmanagement en een duurzaamheidsambitie. Onze dienstverlening omvat het volledige traject, vanaf het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie en oplevering van het project. 
 
Wij maken graag tijd vrij om samen met u te bekijken op welke wijze wij met u kunnen samenwerken. Wij kunnen u begeleiden in het maximaliseren van de opbrengst van uw grondpositie.
 
Wilt u eens vrijblijvend met ons overleggen over wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem dan contact op om uw mogelijkheden te bespreken.
 
Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. is geregistreerd  lid van Koninklijke Bouwend Nederland, het NRVT en het SCVM.