Een betrouwbare partner met kennis en kunde op de vastgoedmarkt.

Een betrouwbare partner met kennis en kunde op de vastgoedmarkt.

Projecten

Bekijk hier een selectie uit de projecten welke wij op dit moment in ontwikkeling hebben.
 

Projectinformatie

Wilt u informatie over een project en zich inschrijven voor onze mailing?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸

Over Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.

Een betrouwbare projectontwikkelaar met diepgaande kennis en kunde op de vastgoedmarkt.

Over Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.

Een betrouwbare projectontwikkelaar met diepgaande kennis en kunde op de vastgoedmarkt.

Als private projectontwikkelaar heeft Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. een breed inzicht in de vastgoedmarkt, financiële analyse, juridische aspecten, bouwtechnieken en planning. Wij zijn een multidisciplinair bedrijf dat nauwe samenwerking organiseert tussen verschillende belanghebbenden, zoals architecten, ingenieurs en constructeurs, aannemers, overheidsinstanties en potentiële kopers.
 
Projectontwikkeling is een proces van het plannen, organiseren, coördineren en beheren van de ontwikkeling van vastgoedprojecten. Het omvat het volledige traject, vanaf het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie en oplevering van het project. Succesvolle projectontwikkeling vereist een combinatie van creativiteit, zakelijk inzicht, technische kennis en effectief projectmanagement. 
 
Wij maken graag tijd voor u vrij om samen met u te bekijken op welke wijze wij u kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van uw grondpositie of bij het begeleiden en realiseren van uw (bouw-)project. 
 
Voor een eerlijk en helder advies op maat betreffende al uw vraagstukken over vastgoed en bijbehorende fiscale aspecten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.
 
Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. is lid van Koninklijke Bouwend Nederland, het NRVT en het SCVM.