Sportcomplex Huissen

ProjectenSportcomplex Huissen

Sportcomplex v.v. Jonge Kracht Huissen

In opdracht van de Gemeente Lingewaard realiseert Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. voor v.v. Jonge Kracht een nieuw sportcomplex aan de Polseweg in Huissen.

Een nieuw sportcomplex voor de voetbalclub

In samenspraak met diverse projectleiders van de Gemeente Lingewaard en Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. is overeenstemming bereikt over de realisatie van een nieuw sport- en trainingscomplex op de locatie Polseweg.

Het nieuwe sportcomplex is ruim opgezet en wordt voorzien van o.a. een glazen entree aan de voorzijde, een ruime kantine met zicht op alle voetbalvelden, 12 grote kleedkamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen, meerdere teamlockers, een overdekte tribune, meerdere siertribunes en een comfortabel zongericht terras.

De installaties in het sportcomplex zijn mede door het gebruik van warmtepompen en elektrische boilers volledig duurzaam en zeer laag in energieverbruik.

V.v. Jonge Kracht

Voetbalvereniging Jonge Kracht bestaat sinds 1945 en is met ruim 800 leden flink uit haar jasje gegroeid op het huidige terrein aan de Bloemstraat.

De voetbalvereniging heeft 4 gloednieuwe speel- en trainingsvelden, waarvan er 2 zijn voorzien van kunstgras. Hierdoor kunnen de leden zo goed als het hele jaar door trainen en wedstrijden spelen.

Start van de bouw najaar 2020 en de feestelijke oplevering staat gepland medio 2021.

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸