Sportcomplex Huissen

ProjectenSportcomplex Huissen

Sportcomplex v.v. Jonge Kracht Huissen

Algemeen
In opdracht van de Gemeente Lingewaard heeft Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. in 2022 voor v.v. Jonge Kracht een nieuw sportcomplex aan de Polseweg in Huissen gerealiseerd.
 
Voetbalvereniging Jonge Kracht bestaat sinds 1945 en is met ruim 800 leden flink uit haar jasje gegroeid op het huidige terrein aan de Bloemstraat. De voetbalvereniging heeft 4 gloednieuwe speel- en trainingsvelden gekregen, waarvan er 2 zijn voorzien van kunstgras. Hierdoor kunnen de leden zo goed als het hele jaar door trainen en wedstrijden spelen.
 
Oplevering en opleverniveau
Het sportcomplex is door v.v. Jonge Kracht in gebruik genomen. Aan de wens van een duurzaam en energiezuinig sportcomplex is gehoor gegeven. De installaties in het sportcomplex zijn mede door het gebruik van warmtepompen en elektrische boilers volledig duurzaam en zeer laag in energieverbruik. 
 
Het sportcomplex is ruim opgezet en voorzien van o.a. een glazen entree aan de voorzijde, een ruime kantine met zicht op alle voetbalvelden, 12 grote kleedkamers met uitgebreide sanitaire voorzieningen, meerdere teamlockers, een overdekte tribune, meerdere siertribunes en een comfortabel zongericht terras.

Vragen?

Voor vragen over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
Email      : info@stelis.nl 
Website  : www.stelis.nl

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸