Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Recente ontwikkelingen nieuwbouwprojecten

Door alle versoepelingen omtrent COVID19 en het aanhoudende consumentenvertrouwen zijn we zeer optimistisch over onze nieuwbouwprojecten.

Onlangs is er in Wijchen en Ilpendam gestart met de voorbereiding voor de bestemmingsplanwijziging. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.

De procedure voor de bestemmingsplanwijziging voor nieuwbouw Slingerbos en Malenborch in Huissen zal spoedig starten. Daar zijn we blij mee want we willen graag aan de slag met het Slingerbos!

Dat betekent dat wij achter de schermen alles gereed hebben voor het online verkoop-event. Houd de website goed in de gaten voor alle verkoopinformatie betreffende nieuwbouwproject Slingerbos. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal dit direct via een mailing en de website worden gecommuniceerd.

Wilt u geen informatie meer ontvangen over onze projecten? U kunt zich onderaan iedere mailing heel eenvoudig hiervoor afmelden.

Sneak preview Slingerbos Huissen

Elke dag krijgen we vragen over de start van de verkoop, de verkoopprocedure en de planning van het nieuwbouwproject Slingerbos. Het Slingerbos komt tot leven!

In aanloop naar deze online informatie delen wij graag alvast enkele sfeerbeelden van dit duurzame en energiezuinige nieuwbouwproject met u.

Lees verder
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Bouwmethode Slingerbos

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. heeft gekozen voor duurzaam bouwen met CLT (hout - cross laminated timber) in nieuwbouwwijk Slingerbos in Huissen. 

Deze bouwmethodiek kent vele voordelen, o.a. een prettiger leefklimaat, hogere isolatiewaarde, lagere energiekosten én het kent een aanzienlijk kortere bouwtijd.

Nieuwe ontwikkellocatie Wijchen

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. heeft een nieuwe ontwikkellocatie aan de Kasteellaan in Wijchen aan haar portefeuille toegevoegd. 
 
Het betreft het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan, een markant gebouw op een fantastische plek in het centrum van Wijchen.

Lees verder
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Afbouw sportcomplex v.v. Jonge Kracht

Er worden grote stappen gemaakt richting de afbouw van het sportcomplex voor v.v. Jonge Kracht. Vanaf de weg is heel goed te zien hoe groot het gebouw precies is en hoe snel de bouw vordert.

Foto's van de gehele voortgang van de bouw en plattegronden zijn op de website terug te zien.

Lees verder

Fijne zomervakantie!

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie in binnen- of buitenland. Geniet van uw vakantie, uw familie en vrienden en bovenal stay safe!

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
 
Linkedin Facebook
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling