Kasteellaan Wijchen

ProjectenKasteellaan Wijchen

TE KOOP

Ontwikkellocatie Kasteellaan Wijchen

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. heeft een nieuwe ontwikkellocatie aan de Kasteellaan in Wijchen aan haar portefeuille toegevoegd. 
 
Het betreft het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan, een markant gebouw op een fantastische plek in het centrum van Wijchen.

Een aanwinst voor het centrum van Wijchen

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. heeft overeenstemming bereikt over een nieuwe ontwikkellocatie in het Gelderse Wijchen.

Martin Nielen van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. laat weten: “Het betreft het perceel van het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan in Wijchen. Een perceel op een fantastische plek in het centrum met zeer veel mogelijkheden. De aankoop is snel gegaan, het is een hele mooie aanwinst voor Wijchen én voor ons als ontwikkelaar. Achter de schermen is al hard gewerkt aan de voorbereiding van de aanvraag bestemmingsplanwijziging en omgevingsvergunning. De verwachting is dat er in 2022 gestart kan worden met de sloop- en bouwwerkzaamheden.”

Het betreft een samenwerking tussen bouwende projectontwikkelaar Stelis Vastgoedontwikkeling B.V., verkopende partij Marcel de Vos van Fox Groep uit Wijchen en de plaatselijke ontwikkelaar Marco Leenders van Arqui Bouwmanagement. Het huidige gebouw zal plaats maken voor een luxueus appartementencomplex met circa 15 appartementen met parkeerkelder. De Gemeente Wijchen heeft eerder reeds een principe akkoord gegeven op de vormgeving.

Heeft u interesse in één van de appartementen? Wilt u meedenken met de inrichting van de appartementen? Dat kan! Laat het ons weten via info@stelis.nl, t.a.v. mevrouw A. van Wijk.

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸