Kasteellaan Wijchen

ProjectenKasteellaan Wijchen

TE KOOP

Kasteellaan Wijchen

Op de prominente hoek Kasteellaan en Meidoornstraat in het centrum van Wijchen zal een nieuw appartementencomplex herrijzen. Het oude Rabobank-gebouw aan de majestueuze Kasteellaan zal plaatsmaken voor een luxueus appartementencomplex met op de planning o.a. meerdere townhouses, maisonnettes en luxueuze appartementen.
 
De gemeente Wijchen heeft eerder reeds een principe akkoord gegeven op een eerdere vormgeving. Er wordt momenteel aan een nieuw voorlopig ontwerp en vormstudie gewerkt. De definitieve inrichtingseisen en plattegronden worden verwerkt naar aanleiding van een door Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. opgestelde programma van eisen. In de parkeerbehoefte wordt voorzien door middel van een halfverdiepte parkeerkelder.
 
Het beschermde glas-in-lood werk ‘Bloei’ van Ted Felen († 2016) zal vanuit het huidige gebouw worden overgezet en in het nieuwe complex een herbestemming krijgen. Hierdoor blijft het werk van deze Nijmeegse grafisch kunstenaar behouden.
 
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de bestemmingsplanwijziging en aanvraag omgevingsvergunning. 
 
In 2023 zal deze ontwikkeling verder worden uitgezet. Via onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vragen?

Voor vragen over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
Email      : info@stelis.nl 
Website  : www.stelis.nl

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸