Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Van 2021 naar 2022...

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. kijkt terug op een succesvol 2021 met veel mooie zakelijke transacties. Wij willen onze relaties, onze vaste bouwpartners en iedereen die met ons heeft samengewerkt heel hartelijk danken voor het vertrouwen het afgelopen jaar. Met elkaar hebben we hele mooie dingen bereikt!

Het jaar 2022 lijkt een nog mooier jaar te worden met uiteenlopende projecten op de agenda.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Save the date!

In Huissen verrijst in 2022 een duurzame en bijzondere woonwijk. Ruim opgezet, een speelse uitstraling en vol variatie. Dat is het Slingerbos!

Op 01-06-2022 gaat de voorinschrijving voor nieuwbouw Slingerbos Huissen van start. Meer info volgt binnenkort.

Coalitieakkoord: de woningmarkt

Het nieuw te vormen kabinet, bestaande uit partijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie, is tot een coalitieakkoord gekomen. De partijen presenteerden dit akkoord op 15 december jl. in de Tweede Kamer. Wat staat er in het akkoord met betrekking tot de vastgoedmarkt?

Lees verder
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Huurwoningen beschikbaar

Regelmatig hebben wij huurwoningen (woningen en appartementen) beschikbaar uit de eigen woningportefeuille. Voor het nieuwste aanbod kunt u onze website in de gaten houden. Reageren op een woning kan via de link bij de aangeboden woning of door een mail te sturen naar info@stelis.nl o.v.v. het adres van de woning.

Fijne Feestdagen

Namens Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. wensen wij iedereen fijne Feestdagen en een voorspoedig 2022.
 
Wij bedanken onze bouwpartners voor het gestelde vertrouwen en kijken er naar uit om van 2022 een nóg prodcutiever jaar te maken.

 
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Kerstvakantie

Onze kantoren en bouwplaatsen zijn gesloten van 20-12-2020 t/m 31-12-2021. Vanaf maandag 03-01-2022 staan wij weer voor u klaar.

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
 
Linkedin Facebook
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling