Saltshof Wijchen

ProjectenSaltshof Wijchen

TE HUUR

Verhuurd: Kantoorruimte 430 m2 op goede zichtlocatie in Wijchen

Op uitstekende zichtlocatie aan de Saltshof 1022 gelegen kantoorgebouw van 430 m2 met berging (17 m2). Zeer goede bereikbaarheid met de auto, mede door de directe verbinding met de snelwegen A326 en de A73 (Nijmegen-Venlo-Den Bosch).
 
Verhuurder wil meedenken over een update/facelift van de aangeboden kantoorruimte.

  • 430
  • 2
  • 10

Omschrijving

Het complex is gebouwd in 1994, deel uitmakend van een gelijkogend kantorenpark, zeer gunstig gelegen in Wijchen. Het representatieve gebouw is geïsoleerd en voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. Verwarming en koeling middels een ventilatie-/luchtbehandelingssysteem. Daarnaast kabelgoten voor netwerkbekabeling en stopcontacten voor elektra.

Op de verdieping zijn buiten jaloezieën aanwezig om lichtinval (van buitenaf) te verminderen, daarnaast zijn op de gehele begane grond rondom elektrische rolluiken aanwezig welke op afstand te bedienen zijn. Momenteel staan begane grond en verdieping middels deuren in verbinding met het naastgelegen gedeelte.

Op dit kantorenpark zijn meerdere prestigieuze bedrijven gevestigd, waaronder Involon, Notariaat Ruud Welling, Ariëns Groep, VWGNijhof Wijchen, Bonnier Advocaten en fysiotherapie Fizik. Centraal op het terrein ligt een lunchroom annex cafetaria.

Indeling:

Via de overdekte entree komt men in het voorportaal met trap en aansluitend een portaal met daaraan een toiletgroep met dames- en herentoilet en garderobe.

Via de centrale gang komt men in het kantoorgedeelte waarbij er een grote ruimte is aan de ene zijde van de gang en 3 kantoorruimtes aan de andere zijde van deze gang. Verder is er een pantry met een buitendeur, aansluitend is er een buitenberging van ca. 17 m2 groot te verdelen onder twee gebruikers. De begane grond van het kantoor is ca. 214 m2 groot.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop met aansluitend wederom een sanitaire groep (2 toiletten). Ook hier een centrale gang met aan weerszijden kantoorruimten, 5 stuks in totaliteit. Op de verdieping is een centraal gelegen kleine pantry aanwezig en verder de technische ruimte met de installaties. De verdieping is ca. 216 m2 groot (zonder de technische ruimte).

Opmerking

Het geheel wordt te huur aangeboden, gedeeltelijke huur van begane grond of eerste verdieping is bespreekbaar. Verhuurder wil meedenken over een update/facelift van de aangeboden kantoorruimte. Het naastgelegen pand (in bezit van dezelfde verhuurder) is recent opgeknapt, onder 'impressie' op deze pagina kunt u de voor-na foto's hiervan bekijken.

Kenmerken

• Bouwjaar 1994
• BVO begane grond 214 m2
• BVO eerste verdieping 216 m2
• Berging 17 m2
• Perceeloppervlak 385 m2
• Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling
• Het omliggende parkeerterrein is een openbaar parkeerterrein
• Het pand heeft een voorlopig Energielabel B

Bereikbaarheid

Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m.

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸