Rijksstraatweg Loenen aan de Vecht

ProjectenRijksstraatweg Loenen aan de Vecht

TE HUUR

Rijksstraatweg Loenen aan de Vecht

Algemeen
In het pittoreske centrum van Loenen aan de Vecht aan de Rijksstraatweg hoek Keizer Ottolaan staat een benzinepomp met aangrenzend een garage, bedrijfsruimten en een woonhuis.
 
De functie van de benzinepomp met de bedrijfsruimten past niet meer in het straatbeeld van het authentieke dorp en zal daarom plaats maken voor passende nieuwbouw. 
  
Bestemmingsplan
Samen met de architect wordt gewerkt aan een invulling van deze binnenstedelijke ontwikkeling. Het voornemen is om op deze locatie te voorzien in een breed scala aan woningbouw en vooral veel ruimte te maken voor groene ontmoetingsplekken in de openbare ruimte.
 
Er wordt momenteel een eerste vormstudie opgezet welke in overleg met de gemeente Stichtse Vecht een definitieve invulling zal krijgen. De definitieve inrichtingseisen en tekeningen zullen daarna de onderlegger vormen voor de bestemmingsplanwijziging. Vanuit daar wordt er verder toegewerkt naar de aanvraag omgevingsvergunning.
 
In 2024 zal deze ontwikkeling door Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. verder worden uitgezet. Via onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.
 
 
Verhuur diverse ruimten
Tot aan de ontwikkeling zullen de diverse ruimtes te huur worden aangeboden. Voor meer informatie over de verhuur van de opstallen kunt u contact opnemen via info@stelis.nl

Vragen?

Heeft u vragen over deze nieuwbouw dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen met Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
De heer Martin Nielen via 06-15 05 30 45
Email      : info@stelis.nl 
Website  : www.stelis.nl

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸