Rijksstraatweg Loenen aan de Vecht

ProjectenRijksstraatweg Loenen aan de Vecht

TE HUUR

Rijksstraatweg Loenen aan de Vecht

Algemeen
In het pittoreske centrum van Loenen aan de Vecht aan de Rijksstraatweg hoek Keizer Ottolaan staat een benzinepomp met aangrenzend een garage, bedrijfsruimten en een woonhuis.
 
De functie van de benzinepomp met de bedrijfsruimten past niet meer in het straatbeeld van het authentieke dorp en zal daarom plaats maken voor passende nieuwbouw. 
  
Bestemmingsplan
Samen met architect Ton Mulleners van architectenbureau Mulleners & Mulleners uit Haarlem wordt gewerkt aan een invulling van deze binnenstedelijke ontwikkeling. Het voornemen is om op deze locatie te voorzien in een breed scala aan woningbouw en vooral veel ruimte te maken voor groene ontmoetingsplekken in de openbare ruimte.
 
Er wordt momenteel een eerste vormstudie opgezet welke in overleg met de gemeente Stichtse Vecht een definitieve invulling zal krijgen. De definitieve inrichtingseisen en tekeningen zullen daarna de onderlegger vormen voor de bestemmingsplanwijziging. Vanuit daar wordt er verder toegewerkt naar de aanvraag omgevingsvergunning.
 
In 2023 zal deze ontwikkeling door Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. verder worden uitgezet. Via onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.
 
 
Verhuur diverse ruimten
Tot aan de ontwikkeling zullen de diverse ruimtes (garage, bedrijfsruimten en woonhuis) te huur worden aangeboden. Voor meer informatie over de verhuur van de opstallen kunt u contact opnemen met de heer Martin Nielen via 06-15 05 30 45 of via info@stelis.nl
 
 
TE HUUR
 
'Showroom'
Rijksstraatweg 141, 3632AB Loenen aan de Vecht
Naast de benzinepomp ligt een showroom voorzien van elektra, wateraansluiting, verwarming, tegelvloer en spiegelwand. Deze bedrijfsruimte heeft een eigen ingang aan de voorzijde van het pand door middel van een entree en een schuifdeur.
 
De showroom is voor meerdere doeleinden geschikt en is onderdeel van een groter pand (de garage en benzinepomp). De showroom wordt 'as is' opgeleverd voor verhuur.
 
Foto's van de showroom kunt u inzien onderaan deze pagina.
 
Kenmerken:
Woonoppervlak          : 136 m²
Beschikbaar               : per direct
Soort overeenkomst  : tijdelijke verhuur
Huurprijs                    : huurprijs op aanvraag
 
 
'Garage' 
Rijksstraatweg 141, 3632AB Loenen aan de Vecht
Achter de benzinepomp ligt de voormalige garage met een ruime kantoorruimte op de eerste verdieping. De garage is te bereiken via de Keizer Ottolaan en heeft een eigen parkeerterrein voor meerdere auto's (niet afgesloten). Het pand is voorzien van twee grote roldeuren en de entree is via een loopdeur in een van de roldeuren. Via een trap in de garage komt men op de eerste verdieping in een grote ruimte verdeeld in kleinere ruimtes, o.a. opslag, sanitaire groep en 2 open ruimtes.
 
De garage is voor meerdere doeleinden geschikt en is onderdeel van een groter pand (de showroom en benzinepomp). De garage wordt 'as is' opgeleverd voor verhuur.
 
Foto's van de garage kunt u inzien onderaan deze pagina.
 
Kenmerken:
Oppervlak garage       : 256 m²
Oppervlak verdieping  : 150 m²
Beschikbaar               : per direct
Soort overeenkomst  : tijdelijke verhuur
Huurprijs                    : huurprijs op aanvraag
      
 

Vragen?

Heeft u vragen over deze nieuwbouw dan kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen met Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
De heer Martin Nielen via 06-15 05 30 45
Email      : info@stelis.nl 
Website  : www.stelis.nl

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸