Nieuwbouw Slingerbos Huissen

ProjectenNieuwbouw Slingerbos Huissen

TE KOOP

Verkoop Slingerbos gestart!

De verkoop van de 60 duurzame woningen in het project Slingerbos te Huissen is gestart!
 
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Alle info over dit nieuwbouwproject via: www.woneninslingerbos.nl.
 
Alle verkoopinformatie staat online. Van de definitieve verkoopprijzen en de sanitair- en keukenbrochures tot de optielijst met het meer- en minderwerk, de model akte van levering van de notaris en de koop-/aannemingsovereenkomst.
 
De woningen komen op voormalig terrein van v.v. Jonge Kracht. Op een prominente plek waar veel mensen voetstappen hebben liggen. Er komen totaal 60 woningen in verschillende types en van verschillende grootte.
 

Start nieuwbouwproject Slingerbos te Huissen

Op 16 juni 2022 heeft de gemeenteraad van Gemeente Lingewaard het bestemmingsplan “Huissen, Bloemstraat fase 6 en Malenborch 7” (Slingerbos/Malenborch) vastgesteld.

Hiermee is voor Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. hét startsein gegeven voor de voorinschrijving, de verkoop en uiteindelijk de realisatie van nieuwbouw Slingerbos!

Nieuwbouw Slingerbos bestaat uit 60 grondgebonden woningen. Er zijn 6 verschillende woningtypologieën, variërend van 3-onder-1-kapwoningen (15x), 2-onder-1-kapwoningen (34x) en vrijstaande villa’s (11x).

De wijk is ruim opgezet, heeft een speelse uitstraling en zit vol variatie. De architectonische uitwerking door Ton Mulleners van architectenbureau Mulleners + Mulleners architecten uit Haarlem verwijst naar de Engelse landhuisstijl gecombineerd met de zeer charmante jaren ’30 uitstraling.

Een uniek en iconisch nieuwbouwproject van zeer hoog niveau! De wijk wordt volledig in CLT (cross laminated timber - houtbouw) opgetrokken, volledig BENG en wordt voorzien van o.a. zonnepanelen, warmtewerend HR+++ glas en volwassen groen.

Voorinschrijving, wat zijn de woningen van jouw voorkeur?

Het is zover: de voorinschrijving van Slingerbos Huissen is gestart! Dit betekent dat je jouw woningvoorkeuren vanaf nu kunt doorgeven. Heb je interesse in één van de 60 fraaie woningen van deze nieuwe wijk in Huissen? Hieronder leggen wij je uit hoe je je kunt inschrijven en wat je de komende tijd te wachten staat.

Op de woningaanbodpagina zie je de prijsbandbreedtes per woningtype. Zo kun je beter bepalen welke woning(en) aansluiten bij jouw wensen en budget. Via de oranje button ‘Inschrijven’ kun je aangeven welke woningen jouw voorkeur hebben. Je kunt je voorkeursbouwnummers doorgeven. Je kunt de voorkeuren bij je definitieve inschrijving altijd nog aanpassen.

Vragen?

Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via onderstaande gegevens contact opnemen met de makelaar.

We zien je inschrijving graag tegemoet en hopen je binnenkort blij te kunnen maken met je nieuwe woning in Slingerbos!

Hans Janssen Garantiemakelaars
Email      : nieuwbouw@hansjanssen.nl
Telefoon  : 024 - 3244 244

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸