Malenborch Huissen

ProjectenMalenborch Huissen

TE HUUR

Malenborch Huissen

In het centrum van Huissen worden 16 nieuwbouw appartementen mét parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen zijn deels bestemd voor de sociale verhuur en hebben een woonoppervlak variërend van 50 m2 tot 76 m2 per appartement. Het achterterrein is te bereiken via de ingang voor de auto's, uitlsuitend toegankelijk voor de bewoners.
 
Het bestemmingsplan "Bloemstraat Fase 6 en Malenborch 7" is reeds onherroepelijk vastgesteld.. Er is bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State geen beroep ingesteld of verzoek om voorlopige voorziening binnengekomen. Eerder heeft de gemeenteraad van Gemeente Lingewaard het bestemmingsplan “Huissen, Bloemstraat fase 6 en Malenborch 7” (Slingerbos/Malenborch) goedgekeurd.
 
De appartementen worden opgebouwd in CLT-houtbouw, wat een zeer energiezuinig gebouw oplevert. De appartementen krijgen o.a. een warmtepomp, zonnepanelen, een energiezuinig installatiesysteem en worden gasloos opgeleverd.  Ze voldoen hiermee aan de wettelijke BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouwen) norm.
 
In 2023 zal deze ontwikkeling verder worden uitgezet. Via onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vragen?

Voor vragen over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
Email      : info@stelis.nl 
Website  : www.stelis.nl

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸