Koop appartementen Wijchen

ProjectenKoop appartementen Wijchen

TE KOOP

Ontwikkellocatie Kasteellaan Wijchen

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. heeft een nieuwe ontwikkellocatie aan de Kasteellaan in Wijchen aan haar portefeuille toegevoegd. Het betreft het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan, een markant gebouw op een fantastische plek in het centrum van Wijchen.
 
Martin Nielen van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. laat weten: “Het betreft het perceel van het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan in Wijchen. Een perceel op een fantastische plek in het centrum met zeer veel mogelijkheden. De aankoop is snel gegaan, het is een hele mooie aanwinst voor Wijchen én voor ons als ontwikkelaar. Achter de schermen is al hard gewerkt aan de voorbereiding van de aanvraag bestemmingsplanwijziging en omgevingsvergunning. De verwachting is dat er in 2022 gestart kan worden met de sloop- en bouwwerkzaamheden.”

Nieuwbouw appartementencomplex

Het huidige gebouw zal plaats maken voor een luxueus appartementencomplex met 12 appartementen met parkeerkelder. De Gemeente Wijchen heeft eerder reeds een principe akkoord gegeven op de vormgeving. Samen met de architect Visser & Bouwman uit Rosmalen worden momenteel de definitieve inrichtingseisen en plattegronden opgesteld. Naar verwachting wordt het tweede kwartaal van 2022 de vergunningenprocedure gestart.

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸