Jachthaven en hotel Vinkeveen

ProjectenJachthaven en hotel Vinkeveen

Jachthaven en hotel Vinkeveen

Algemeen
Aan de Vinkeveense Zuidplas wordt 'Jachthaven De Veenderij' volledig herontwikkeld.
 
De bestaande steigers en tengels (op het water) maken plaats voor een nieuwe jachthaven met ligplaatsen voor ca. 70 boten met luxe faciliteiten voor gebruikers van de jachthaven. 
 
De jachthaven krijgt op locatie ondersteuning van een nieuw te bouwen hotel (ca. 30 kamers), diverse vergaderruimtes en een high class restaurant (ca. 250 m²) met zonnig terras (ca. 250 m²) direct aan de plas. De bestaande opstallen zullen worden gesloopt.
 
De Vinkeveense Plassen staan bekend om de kraakheldere wateren en de vele recreatie-eilanden. Het plassengebied van Vinkeveen is een geweldige omgeving om in te zeilen, te varen en te zwemmen. Er zijn vele eilandjes met strandjes en speeltoestellen waar het prettig recreeren is en de zomers oneindig lijken te duren. Het uitzicht is vanaf elk punt werkelijk spectaculair te noemen. 
 
De watersport-liefhebber kan hier helemaal uit de voeten want op de Zuidplas is een waterski- en wakeboardbaan uitgezet. De Zuidplas heeft vele openbare legakkers waar aangelegd kan worden. Met uitvalswegen als de A2 en N201 om de hoek is dit dé nieuwe hotspot voor liefhebbers van goed eten, watersport en een prachtige zonsondergang!
 
Bestemmingsplan
Voor de ontwikkeling is reeds een omgevingsvergunning afgegeven. Na het afronden van de voorbereidingen zal gestart worden met de bouw van het hotel, de herinrichting van het terrein en aanleg van de nieuwe jachthaven. Aan de Groenlandse kade zal een geheel nieuw afsluitbaar parkeerterein worden aangelegd ten behoeve van ca. 45 personenwagens.
  
In 2024 zal deze ontwikkeling verder worden uitgezet. Via onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vragen?

Voor vragen over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
Email      : info@stelis.nl 
Website  : www.stelis.nl

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸