Jachthaven en hotel Vinkeveen

ProjectenJachthaven en hotel Vinkeveen

Groenlandse kade, Vinkeveen

Aan de Vinkeveense Zuidplas wordt vanaf 2022 een complete jachthaven met ligplaatsen voor circa 100 boten met meerdere faciliteiten gerealiseerd. De jachthaven krijgt op locatie ondersteuning van het nieuw te bouwen bijbehorende hotel (30+ kamers) en high class restaurant met zonnig terras en diverse vergaderruimtes.
 

Mogelijkheden

Vergaderen of een feestje vieren op deze prachtige plek aan het water? Dat kan! Wilt u een hapje eten? U kunt uw boot aanleggen in de passantenhaven en direct aan tafel. Op zoek naar een vaste ligplek voor uw boot? Er zijn diverse plekken beschikbaar (met of zonder parkeerplaats). De faciliteiten van de jachthaven worden volledig vernieuwd. Er wordt een extra arm met tengels geplaatst voor minimaal 50 extra ligplekken.

Vinkeveense Zuidplas

Vinkeveen staat bekend om zijn kraakheldere wateren en zijn recreatie-eilanden. Het plassengebied van Vinkeveen is een geweldige omgeving om in te zeilen, te varen en te zwemmen. Er zijn vele eilandjes met strandjes en speeltoestellen waar het prettig recreeren is en de zomers oneindig lijken te duren.

Op de Zuidplas is een waterski- en wakeboardbaan uitgezet. De Zuidplas heeft vele openbare legakkers waar aangelegd kan worden. Met uitvalswegen als de A2 en N201 om de hoek is dit dé nieuwe hotspot voor liefhebbers van goed eten, watersport en een prachtige zonsondergang!

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸