Groenlandsekade Vinkeveen

ProjectenGroenlandsekade Vinkeveen

Groenlandsekade, Vinkeveen

Aan de Vinkeveense Zuidplas wordt een complete jachthaven mét hotel en high class restaurant, ruime serre met zonnig terras, vergaderruimtes en ligplaatsen voor circa 97 boten gerealiseerd.

Mogelijkheden

Vergaderen of een feestje vieren op deze prachtige plek aan het water? Dat kan! Wilt u een hapje eten? U kunt uw boot aanleggen en direct aan tafel. Op zoek naar een vaste ligplek voor uw boot? Er zijn diverse plekken (97) beschikbaar (met of zonder parkeerplaats).

Vinkeveense Zuidplas

Vinkeveen staat bekend om zijn kraakheldere wateren en zijn recreatie-eilanden. Het plassengebied van Vinkeveen is een geweldige omgeving om in te zeilen, te varen en te zwemmen. Er zijn vele eilandjes met strandjes en speeltoestellen waar het prettig recreeren is en de zomers oneindig lijken te duren.

Op de Zuidplas is een waterski- en wakeboardbaan uitgezet. De Zuidplas heeft vele openbare legakkers waar aangelegd kan worden. Met uitvalswegen als de A2 en N201 om de hoek is dit dé nieuwe hotspot voor liefhebbers van goed eten, watersport en een prachtige zonsondergang!

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸