Groenlandse kade Vinkeveen

ProjectenGroenlandse kade Vinkeveen

Groenlandse kade, Vinkeveen

Aan de Vinkeveense Zuidplas wordt een complete jachthaven mét hotel (51 kamers, inclusief short stay en long stay suites) en high class restaurant met ruime serre en zonnig terras, vergaderruimtes en ligplaatsen voor 97 boten gerealiseerd.
 
De locatie zal ter verhuur worden aangeboden, alvorens de bouw zal starten. Hierdoor heeft de huurder een uitzonderlijke positie, omdat deze kan meedenken over de inrichting van het gebouw.

Mogelijkheden

Vergaderen of een feestje vieren op deze prachtige plek aan het water? Dat kan! Wilt u een hapje eten? U kunt uw boot aanleggen in de passantenhaven en direct aan tafel. Op zoek naar een vaste ligplek voor uw boot? Er zijn diverse plekken beschikbaar (met of zonder parkeerplaats). De faciliteiten van de jachthaven worden volledig vernieuwd. Er wordt een extra arm met tengels geplaatst voor minimaal 50 extra ligplekken. 

Interesse in een ligplek voor uw boot? Neem contact op via info@stelis.nl of via de website.

Vinkeveense Zuidplas

Vinkeveen staat bekend om zijn kraakheldere wateren en zijn recreatie-eilanden. Het plassengebied van Vinkeveen is een geweldige omgeving om in te zeilen, te varen en te zwemmen. Er zijn vele eilandjes met strandjes en speeltoestellen waar het prettig recreeren is en de zomers oneindig lijken te duren.

Op de Zuidplas is een waterski- en wakeboardbaan uitgezet. De Zuidplas heeft vele openbare legakkers waar aangelegd kan worden. Met uitvalswegen als de A2 en N201 om de hoek is dit dé nieuwe hotspot voor liefhebbers van goed eten, watersport en een prachtige zonsondergang!

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸