Aalduikerweg Ilpendam

ProjectenAalduikerweg Ilpendam

TE HUUR

Verhuurd: Ruime woning met separaat te huur een bedrijfsruimte Aalduikerweg te Ilpendam

In het centrum van Ilpendam gelegen ruime huurwoning met 5 slaapkamers, met separaat te huur een bedrijfsruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. De woning heeft een woonoppervlak van 140 m2 en de bedrijfsruimte heeft een BVO van 240 m2 (bestemming 'Maatschappelijk').

Omschrijving

Ilpendam biedt een hoop voorzieningen, de supermarkt of een school zijn op loopafstand te vinden. Het dorpsplein van Ilpendam is aan de overzijde van deze woning gelegen, net als het gezellige restaurant/café 'Het wapen van Ilpendam' en het Dorpshuis. Wilt u naar de stad? Het OV is op loopafstand en Amsterdam is in slechts 13 autominuten bereikbaar!

Deze ruime woning met tuin, carport én oprit maakt onderdeel uit van het kleinschalige centrum van Ilpendam. Daarnaast is er separaat een bedrijfsruimte van 2 verdiepingen (bvo in totaal ca. 240 m2) met de bestemming 'Maatschappelijk' te huur. De bedrijfsruimte is thans in gebruik geweest als yoga-instituut. De woning is inpandig verbonden met de bedrijfsruimte, maar eventueel ook apart te huur van de bedrijfsruimte.

Indeling woning
Begane grond:
Entree/hal met toilet, trapopgang naar de verdieping, Cv ruimte (ketel uit 2009, jaarlijks onderhouden), kantoorruimte (7,5 m2), ruime woonkamer met grote ramen en veel lichtinval, half open keuken (voorzien van oven/magnetron en inductiekookplaat), bijkeuken (5,4 m2) met aansluitingen voor de wasmachine en droger, gasmeter en toegang tot de tuin. Vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 5 slaapkamers (5,6 m2, 7,26 m2, 9 m2, 13,54 m2 en 15,12 m2), badkamer voorzien van een wastafel, ligbad met douchevoorziening en een toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare ongeïsoleerde zolderruimte (circa 70 m2 aan opslag, eventueel extra kamers te realiseren).

Aan de zijkant van de woning is een carport en oprit gesitueerd, parkeermogelijkheid voor 2 auto's. Via de zonnige tuin en via de carport heeft u toegang tot een zeer ruime, geïsoleerde en afgesloten berging (16 m2), voorzien van elektra. Ideaal als opslag of om dienst te doen als atelier.

Indeling geschakelde bedrijfsruimte
Begane grond:
Entree d.m.v. afsluitbaar tochtportiek, entree naar garderobe (29 m2), meterkast (voor woning én bedrijfsruimte), pantry voorzien van keukenblok, wateraansluiting met kraan en bar, entree naar bedrijfsruimte begane grond (84 m2), 3 toiletten en een opbergkast, toegang tot het kantoor van de naastgelegen woning. Via een vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Grote open ruimte (130 m2), naar wens in te delen, toegang tot slaapkamer 5 van de naastgelegen woning.

Op deze woning is de onderhoudsclausule van toepassing, de woning is gedateerd en behoeft onderhoud.  De verhuurder heeft zelf nooit in de woning gewoond. Aan de genoemde oppervlaktes kunnen geen rechten worden ontleend. De woning en bedrijfsruimte zijn ingemeten vanaf de beschikbare tekeningen.

Kenmerken

• Bouwjaar 1960
• Totaal oppervlak 383 m2
• Woonoppervlak 140 m2
• Perceeloppervlak 343 m2
• BVO bedrijfsruimte totaal circa 240 m2
• Externe bergruimte 16 m2
• 5 slaapkamers
• Houten carport (voor één auto) + oprit (voor één auto)

• Per direct beschikbaar
• Huurtermijn is minimaal 12 maanden, langer is bespreekbaar
• Het betreft tijdelijke verhuur. Eigenaar gaat locatie herontwikkelen, na realisatie is huur op dezelfde locatie wederom een optie
• Er wordt een borg gesteld van 3x de maandhuur voor zowel de woning als bedrijfsruimte, er is geen inkomenseis voor deze woning
• Contracten voor GWE dienen door de huurder zelf te worden afgesloten

Heeft u interesse in deze woning, inclusief de bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op via info@stelis.nl.

Direct meer weten

Hebben we je interesse gewerkt en wil je meer weten?

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸