Update nieuwbouw Slingerbos Huissen

Na intensief overleg tussen de Gemeente Lingewaard, stedenbouwkundigen, landschapsdeskundigen, de architect en de projectleiders van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. is er afstemming gevonden over de definitieve inrichting van het Slingerbos. Wij zijn ontzettend trots op de uitkomst!
 
Ook op de samenwerkingen, de inzet van diverse partijen en de overweldigende interesse! Nu is het tijd om de plannen op papier om te zetten in tastbaar resultaat: een duurzame, groene en hoogwaardige nieuwe wijk in Huissen.
 
Het resultaat van maanden hard werken aan het Slingerbos zal gepresenteerd worden aan alle geïnteresseerden via de website, een mailing én een informatieavond. Wanneer er een datum bekend is voor de informatieavond, zullen wij deze direct aan u melden via een mailing.
 
Zoals u misschien al heeft gezien is op het nieuwe terrein van VV Jonge Kracht reeds begonnen met grondwerkzaamheden ten behoeve van de nieuwe voetbalvelden van de voetbalvereniging. De verwachting is dat aansluitend het sportcomplex van VV Jonge Kracht gerealiseerd zal gaan worden.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸