Update Malenborch Huissen

In het centrum van Huissen worden 16 nieuwbouw appartementen mét parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen zijn bestemd voor de sociale verhuur en hebben een woonoppervlak variërend van 50 m2 tot 76 m2 per appartement. 

Het bestemmingsplan "Bloemstraat Fase 6 en Malenborch 7" is reeds onherroepelijk vastgesteld en de omgevingsvergunning zal halverwege 2023 worden aangevraagd, waarna er in het najaar van 2023 gestart kan worden met de bouw. De bouw zal circa 9 maanden in beslag nemen, met inachtneming van een kleine uitloop. 

De oplevering van de appartementen staat gepland voor het najaar van 2024. Alle appartementen worden opgebouwd in CLT-houtbouw en krijgen o.a. een warmtepomp, zonnepanelen, een energiezuinig installatiesysteem en worden gasloos opgeleverd.

Er is een zeer grote interesse voor de sociale huurappartementen gebleken. Inmiddels hebben meer dan 100 personen zich aangemeld als geïnteresseerde.

Wanneer de bouw is aangevangen worden alle geïnteresseerden gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Daarna volgt een screening en wordt bekeken wie er in aanmerking komt voor één van de appartementen. U kunt zich nog steeds aanmelden via de website of via de mail: info@stelis.nl.

Via onze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸