Succesvolle verkoop nieuwbouwproject Slingerbos

Met trots kunnen wij intussen melden dat bijna, op één enkele woning na, 70% van de woningen in de eerste fase van nieuwbouw Slingerbos is verkocht. Een mooi resultaat! Ook in de opvolgende fasen zijn er al meerdere woningen verkocht. 

Met deze succesvolle verkoop kijken we vol vertrouwen uit naar de volgende stappen in de ontwikkeling en realisatie van Slingerbos en het creëren van een duurzame nieuwe woonwijk in Huissen. De voorbereidingen voor de start van de bouw zijn al in volle gang en het terrein is al bouwrijp gemaakt. Hierdoor kan de bouw straks direct starten wanneer de volledige 70% is verkocht. Wanneer dit feestelijke moment bereikt is, krijgen de kopers hiervan een bericht.

De LIV WoonCoaches staan in de startblokken om de eerste kopers te ontvangen in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen. De WoonCoaches zullen de kopers begeleiden bij het maken van de meerwerk-keuzes; alle kopers worden binnenkort benaderd voor afspraken met de WoonCoaches en de specialisten voor keuken, sanitair en tegelwerk.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸