Start bouw

Na het veelbesproken definitief akkoord voor een nieuw sport- en trainingscomplex is door Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. direct gestart met de bouw. Wethouder Johan Sluiter van Gemeente Lingewaard heeft samen met voorzitter van v.v. Jonge Kracht Lambert Neijenhuis en Anton van Wijk van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. het startsein gegeven op de bouwplaats. 
 
Voetbalvereniging Jonge Kracht viert 75-jarig jubileum 
Voetbalvereniging Jonge Kracht bestaat sinds 6 oktober 1945 en is met ruim 800 leden flink uit haar jasje gegroeid op het huidige terrein aan de Bloemstraat.
Het nieuwe sportcomplex is ruim opgezet en wordt voorzien van een ruime kantine met zicht op alle voetbalvelden, 12 grote kleedkamers, een overdekte tribune, meerdere siertribunes en een comfortabel zon-gericht terras. Er zijn 4 gloednieuwe speel- en trainingsvelden, waarvan er 2 zijn voorzien van kunstgras. Hierdoor kunnen de leden zo goed als het hele jaar door trainen en wedstrijden spelen. 
 
Groen licht nieuwbouw Slingerbos 
Anky van Wijk van Stelis Vastgoedontwikkeling zegt: “Start bouw van het sportcomplex is een mijlpaal voor sportief Huissen en ook heel goed nieuws voor het aangrenzende nieuwbouwproject Slingerbos. Dit project is afhankelijk van de verplaatsing van de voetbalclub. Nu wij als ontwikkelaar van Slingerbos ook verantwoordelijk zijn voor de bouw van het sportcomplex, houden we alles in eigen hand. We zijn blij als we na de vergunningenprocedure eindelijk het project Slingerbos naar buiten kunnen gaan communiceren.”
 
De bouw van het sportcomplex zal 9 maanden in beslag nemen. De feestelijke oplevering staat gepland medio 2021. 

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸