Nieuwe ontwikkellocatie Wijchen

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. heeft overeenstemming bereikt over een nieuwe ontwikkellocatie in het Gelderse Wijchen. Het betreft het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan, een markant gebouw op een fantastische plek in het centrum van Wijchen.

Martin Nielen van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. laat weten: “Het betreft het perceel van het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan. Een perceel op een fantastische plek in het centrum met zeer veel mogelijkheden. De aankoop is snel gegaan, het is een hele mooie aanwinst voor Wijchen én voor ons als ontwikkelaar. Achter de schermen is al hard gewerkt aan de voorbereiding van de aanvraag bestemmingsplanwijziging en omgevingsvergunning. De verwachting is dat er begin 2022 gestart kan worden met de sloop- en bouwwerkzaamheden.”

Het huidige gebouw zal plaats maken voor een luxueus appartementencomplex met circa 15 appartementen met parkeerkelder. De Gemeente Wijchen heeft eerder reeds een principe akkoord gegeven op de vormgeving.

Heeft u interesse in één van de appartementen? Wilt u meedenken met de inrichting van de appartementen? Laat het ons weten en blijf op de hoogte van dit project via —> Kasteellaan Wijchen

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸