Nieuwe ontwikkellocatie in Wijchen

Nog net voor het einde van 2022 heeft Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. een nieuwe locatie in Wijchen aan haar portefeuille toegevoegd. Het betreft het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kasteellaan, een markant gebouw op een fantastische en gewilde plek in het centrum van Wijchen. 

Het oude Rabobank-gebouw aan de majestueuze Kasteellaan zal plaatsmaken voor een appartementencomplex met meerdere townhouses, maisonnettes en penthouse-appartementen.

De gemeente Wijchen heeft eerder reeds een principe akkoord gegeven op een eerdere vormgeving. Er wordt momenteel aan een nieuw voorlopig ontwerp en vormstudie gewerkt. De definitieve inrichtingseisen en plattegronden worden verwerkt naar aanleiding van een door Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. opgestelde programma van eisen. In de parkeerbehoefte wordt voorzien door middel van een halfverdiepte parkeerkelder.

Het beschermde glas-in-lood werk ‘Bloei’ van Ted Felen († 2016) zal vanuit het huidige gebouw worden overgezet en in het nieuwe complex een herbestemming krijgen. Hierdoor blijft het werk van deze Nijmeegse grafisch kunstenaar behouden.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de bestemmingsplanwijziging en aanvraag omgevingsvergunning. 

Vanaf begin 2023 zal deze ontwikkeling verder worden uitgezet. Via deze website houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸