Nieuwbouw van 15 huurappartementen in hartje centrum van Huissen.

Het nieuw te bouwen appartementen-complex aan de Malenborch in het centrum van Huissen krijgt de ontsluiting aan de achterzijde. De ingang voor bewoners, de ingang voor de auto's en de brievenbussen worden gesitueerd aan de kant van de Malenborch. 
 
De appartementen hebben een woonoppervlak variërend vanaf 47 m2 tot 66 m2 per appartement en een gemeenschappelijke berging op de begane grond. De appartementen worden gasloos gebouwd en voldoen hiermee aan de wettelijke BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouwen) norm. De appartementen worden voorzien van een energiezuinig installatiesysteem en zonnepanelen en zijn hierdoor zeer laag in energieverbruik.
 
Bij elk appartement is (tegen een kleine vergoeding) een parkeerplaats beschikbaar. Het achterterrein is te bereiken via het gemeenschappelijke portaal of via de ingang voor de auto's, beiden uitlsuitend toegankelijk voor bewoners.
 
De appartementen zijn bestemd voor de sociale verhuur, met een huurpijs tot maximaal €763,47 (prijspeil 2022) per appartement. Voor personen ouder dan 23 jaar geldt een maximale rekenhuur voor de wettelijke huurtoeslag.
  
Meer informatie via deze link.
 
Heeft u interesse in het huren van één van de appartementen? Dan kunt u dit aan ons laten weten per email via info@stelis.nl, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸