Eerste kavels Slingerbos overgedragen aan kopers

De eerste 20 kavels in fase I van project Slingerbos zijn bij de notaris officieel overgedragen van projectontwikkelaar Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. aan de gelukkige kopers. Van harte gefeliciteerd allemaal!

De komende periode volgen er nog 22 kavels in fase I welke op transport gaan bij Luum Notarissen. Na fase I gaan we direct door met fase II, zodat deze woningen ook direct gebouwd kunnen worden. Zo houden we de vaart erin!

Er zal een officieel moment komen voor de kopers om elkaar te ontmoeten. Iedereen is natuurlijk reuze benieuwd naar wie nou precies de nieuwe buren gaan worden.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden wanneer alle kavels uit fase I bij de notaris zijn getransporteerd. De kopers van fase II sluiten hier uiteraard gezellig bij aan. Kopers worden hiervan op de hoogte gebracht door hun accountmanager van Hans Janssen Makelaars of hun kopersbegeleider van LIV woonbelevingscentrum.

De voorbereiding voor de start bouw is ondertussen in volle gang. De ontwikkelaar en aannemer werken nauw samen met de onder-aannemers om z.s.m. de eerste palen de grond in te krijgen en de bouw volledig op te tuigen. Zodra de planning gereed is zal dit gecommuniceerd worden met alle kopers.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸