Doorbouwers in Huissen

Er is de afgelopen maanden veel vooruitgang geboekt op de bouwplaats van het nieuwe sportcomplex voor v.v. Jonge Kracht in Huissen.

Vanaf de weg is goed te zien hoe groot het gebouw is en hoe snel de bouw vordert. De volledige dakbeplating is geplaatst en het dak is afgewerkt. De aluminium puien zijn geplaatst en het glas in gemonteerd. Hierdoor is het gebouw officieel wind- en waterdicht, een mijlpaal in de bouw!

Op de begane grond is de vloerverwarming gelegd en de zandcementdekvloer gestort. Op de bovenverdieping wordt de schuimbetonvloer gestort waarop aansluitend (na uitharden) ook de zandcementdekvloer wordt aangebracht. Daarnaast is inmiddels een begin gemaakt met het afmonteren van het glas in de aluminium puien. De houtskeletbouw-wanden worden op hun plek gezet, de gevels worden geïsoleerd en de buitengevel wordt voorzien van het metselwerk.

Het gebouw krijgt steeds meer zijn uiteindelijke vorm! Bekijk hier alle foto's.

Het bestuur van voetbalvereniging Jonge Kracht heeft een rondleiding gekregen over het bouwterrein. Ze waren zeer aangenaam verrast over de omvang van het gebouw en de snelheid van het bouwen. De feestelijke oplevering staat gepland medio Juli 2021.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸