Achter de schermen bij sportcomplex Huissen

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding en bouw van het nieuwe sportcomplex voor voetbalvereniging Jonge Kracht in Huissen.

Zo is er dagelijks zeer intensief overleg tussen Stelis Bouwbegeleiding en de bouwpartners over maatwerk, constructie berekeningen, inkoop en tijdige levering. Op de bouw zelf gaat het werk onverminderd door.

Momenteel worden de binnenwanden op de begane grond (kleedkamers, scheidsrechterskamer, wasruimte, fysio, sanitair etc.) d.m.v. kalkzandstenen heel nauwkeurig gelijmd en vastgezet.

Staalconstructie en vloerdelen

De stalen liggers voor de staalconstructie zijn afgelopen week geproduceerd en worden naar de bouwplaats vervoerd. Hier worden ze op hun plek gelegd tegelijk met de breedplaatvloerdelen. De stalen liggers en de breedplaatvloeren zullen in een dag (met wat voorzichtige uitloop) allemaal gelegd worden. Een precieze klus waar veel constructiewerk en de nodige aanpassingen mee gemoeid zijn geweest. 

Wanneer alles op zijn plek ligt gaan we echt de hoogte in! Want vervolgens zal de betonnen trap in het pand gehesen worden en gaan we verder met het opbouwen van het skelet op de eerste verdieping (kantine, boardroom etc.).

Ondertussen wordt aan de buitenkant de grondbalans gereed gemaakt en verder gegaan met de installaties. Meer foto's van de voortgang: foto's sportcomplex.

Projectinformatie

Wilt u informatie ontvangen over een project van ons?
 
Vraag hier de informatie aan  ⤸