Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Update nieuwbouw Slingerbos

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve invulling van het plangebied Slingerbos in Huissen. Na intensief overleg tussen de Gemeente Lingewaard, stedenbouwkundigen, landschapsdeskundigen, de architect en de projectleiders van Stelis Vastgoedontwikkeling is er afstemming gevonden over de definitieve inrichting van het Slingerbos.

Wij zijn ontzettend trots op de uitkomst! Ook op de samenwerkingen, de inzet van diverse partijen en de overweldigende interesse! Nu is het tijd om de plannen op papier om te zetten in tastbaar resultaat: een duurzame, groene en hoogwaardige nieuwe wijk in Huissen.

Het resultaat van maanden hard werken aan het Slingerbos zal gepresenteerd worden aan alle geïnteresseerden via de website, een mailing én een informatieavond. Wanneer er een datum bekend is voor de informatieavond, zullen wij deze direct aan u melden via een mailing.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Grondwerkzaamheden

Zoals u misschien al heeft gezien is op het nieuwe terrein van VV Jonge Kracht reeds begonnen met grondwerkzaamheden ten behoeve van de nieuwe voetbalvelden van de voetbalvereniging. De verwachting is dat aansluitend het sportcomplex van VV Jonge Kracht gerealiseerd zal gaan worden.

Het bouwrijp maken van de voormalige voetbalvelden voor de nieuwbouw voor Slingerbos zal naar verwachting eind 2020 plaats gaan vinden.

Lees verder

Op de hoogte blijven over Slingerbos?

Staat u al ingeschreven voor de mailing? Dan ontvangt u automatisch nieuwe informatie wanneer deze beschikbaar is. Staat u nog niet ingeschreven voor de mailing? Dan kunt u zich inschrijven voor de mailing via de website www.stelis.nl. Via elke mailing kunt u zich eenvoudig weer uitschrijven, indien u de mailing niet meer wenst te ontvangen.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Gelukkig Nieuwjaar

Stelis Vastgoedontwikkeling wenst u een gelukkig en gezond 2020!

Wij zetten ons ook in 2020 in voor onze langetermijnperspectief op de vastgoedmarkt.

Vandaag bouwen aan de toekomst van morgen!

Tot ziens in het Slingerbos Huissen!
 
Linkedin Facebook
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling