Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Welkom bij nieuwbouwproject Slingerbos in Huissen

U heeft zich aangemeld om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de nieuwbouw Slingerbos in Huissen. Bedankt voor uw interesse!

U ontvangt met enige regelmaat onze mailing in uw mailbox. Mocht u deze liever niet meer willen ontvangen dan kunt u zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief, door de link onderaan de mailing te gebruiken. Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebruiken wij uw gegevens uitlsuitend voor de door u opgegeven doeleinden.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

REMINDER: Informatie avond nieuwbouwproject Slingerbos

Interesse in het nieuwbouwproject Slingerbos?

Kom dan naar de inloopavond op woensdag 27 maart 2019, inloop 19.00 uur en aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Locatie Zalencentrum De Valom, Karstraat 2 te Huissen.

Maak kennis met Stelis Vastgoedontwikkeling

Graag stellen we ons in het kort aan u voor. Stelis Vastgoedontwikkeling bestaat uit een professioneel en ambitieus team van experts in de ontwikkeling en realisatie van alle vormen van vastgoed. 

Sinds kort strijken we neer in Huissen, waar de primeur van nieuwbouwproject Slingerbos is.

 
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Slingerbos, nu al populair!

In enkele weken tijd hebben zich al meerdere geïnteresseerden gemeld en iedere dag komen daar nieuwe aanmeldingen bij. We hebben gemerkt dat belangstellenden nu al veel vragen hebben over een te volgen inschrijvingsprocedure, het type woningen, de start van de bouw, de verwachtte oplevering, de betrokken makelaar, etc..

Op de informatie avond op woensdag 27 maart 2019 worden alle algemene vragen beantwoord en kunt u zelf ook vragen stellen aan de aanwezige kopersbegeleiders. Tot dan!

 
Linkedin Facebook
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling