Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling

Start voorinschrijving Slingerbos Huissen

In deze mailing brengen wij u op de hoogte van de huidige stand van zaken betreffende het bestemmingsplan, de lancering van de projectwebsite en introduceren wij onze verkooppartner. 

U staat al enige tijd op de lijst van geïnteresseerden voor dit project. Vanaf de bekendmaking van nieuwbouw Slingerbos hebben meer dan 700 geïnteresseerden zich aangemeld. Logischerwijs zitten hier mensen bij die hun interesse hebben verloren of reeds een andere woning gekocht hebben.

Wij willen u vragen uw belangstelling te herbevestigen, in deze mailing leest u hoe u dit kunt doen.

Ontwikkelingen bestemmingsplan Slingerbos

Er heeft een informatie-bijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden over nieuwbouw Slingerbos. Tijdens de bijeenkomst zijn de plannen voor nieuwbouw Slingerbos inhoudelijk gepresenteerd en was er de gelegenheid om vragen te stellen. Het nieuwbouwplan is goed ontvangen.

Aansluitend heeft op 16 juni 2022 de gemeenteraad van Gemeente Lingewaard het bestemmingsplan “Huissen, Bloemstraat fase 6 en Malenborch 7” (Slingerbos/Malenborch) vastgesteld. Hiermee is voor Stelis Vastgoedontwikkeling B.V. hét startsein gegeven voor de voorinschrijving, de verkoop en uiteindelijk de realisatie van nieuwbouw Slingerbos.

Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Herbevestigen interesse in nieuwbouw Slingerbos

U staat ingeschreven als geïnteresseerde omdat u zich hebt aangemeld via de website van Stelis Vastgoedontwikkeling B.V..

Wij willen u vragen uw belangstelling te herbevestigen via het inschrijfformulier op de projectwebsite.

Lancering projectwebsite Slingerbos

De project-website lanceert binnenkort voor het grote publiek. Alle informatie is voor u nu al te vinden op de website www.woneninslingerbos.nl.

Hier staat alle informatie over nieuwbouw Slingerbos en de procedure van de voorinschrijving en verkoop.

Lees verder
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling
Stelis_Vastgoedontwikkeling
 

Introductie verkooppartner

De verkoop van nieuwbouw Slingerbos wordt verzorgd door de nieuwbouwmakelaars van Hans Janssen, samen met de wooncoaches van LIV - Woonbelevingscentrum. Zij hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van kopers van nieuwbouwwoningen.

Lees verder

Verwijderen van uw gegevens

Staat u ingeschreven voor de mailing van nieuwbouw Slingerbos en heeft u geen interesse meer? Dan kunt u zich onderaan deze mailing afmelden voor verdere berichtgeving. Uw volledige aanmelding zal dan verwijderd worden. Let op! Dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Stelis Vastgoedontwikkeling B.V.
 
Linkedin Facebook
 
Stelis_Vastgoedontwikkeling